Stegt flæsk med persillesauce
(4 pers.)
Ingredienser
- 600 g svinebryst, stegeel. kogestykke, i ½ cm tykke skiver
- salt og peber
- Persillesauce:
- 25 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- 4 dl kogende mælk
- 3-4 spsk. hakket persille
- ½ tsk. sukker
- salt, peber
- Tilbehør:
- kartofler, syltede rødbeder og dampede grønne bønner
- Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
- Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt lidt mælk ad gangen under omrøring. Kog saucen igennem 3-4 min. under omrøring. Smag saucen til med persille, sukker, salt og peber.