Svinekotelet med teriyaki-svampe
Næringsindhold
- Energi pr. person:437 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:37 %
- Kulhydrat:42 %
4
Ingredienser
- 600 g små kartofler
- 100 g yoghurt 0,1%
- ¼ dl eddike
- ¼ dl sukker
- salt, peber
- 1 agurk
- 400 g groftsnittet spidskål
- 1 lille pose baby spinat
- 300 g svampe
- 1 spsk olie
- 1/2 dl teriyaki sauce
- 5 svinekoteletter
- 1 spsk smør.
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 minutter.
- Rør yoghurt, eddike og sukker sammen og smag til med salt og peber. Halvér agurken på langs og skær den i skiver. Vend agurk, spidskål og spinaten i dressingen og lad det trække indtil servering.
- Rens svampene, skær dem evt. i lidt mindre stykker og steg dem i olie 2-3 minutter, tilsæt teriyaki og kog ind.
- Brun koteletterne 1 minut på hver side og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
- Server koteletterne med svampe, salat og kartofler vendt i smør.