Opskrift på svinekotelet med teriyaki-svampe

Svinekotelet med teriyaki-svampe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    437 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    42 %

4

Ingredienser

  • 600 g små kartofler
  • 100 g yoghurt 0,1%
  • ¼ dl eddike
  • ¼ dl sukker
  • salt, peber
  • 1 agurk
  • 400 g groftsnittet spidskål
  • 1 lille pose baby spinat
  • 300 g svampe
  • 1 spsk olie
  • 1/2 dl teriyaki sauce
  • 5 svinekoteletter
  • 1 spsk smør.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 minutter.
  2. Rør yoghurt, eddike og sukker sammen og smag til med salt og peber. Halvér agurken på langs og skær den i skiver. Vend agurk, spidskål og spinaten i dressingen og lad det trække indtil servering.
  3. Rens svampene, skær dem evt. i lidt mindre stykker og steg dem i olie 2-3 minutter, tilsæt teriyaki og kog ind.
  4. Brun koteletterne 1 minut på hver side og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
  5. Server koteletterne med svampe, salat og kartofler vendt i smør.