Svinemørbrad med græskar, courgetter, tranebær og græskarkerner
4
Total:50 minutter
Ingredienser
- 1 svinemørbrad skåret i medaljoner
- 2 dl. hønsebouillon eller anden bouillon
- 1 stængel citrongræs skåret i strimler
- 50 g ingefær skåret i tændstik størrelse
- 4 kardemommekapsler
- ¼ græskar skåret i ensartede tern, ca. 2x2 cm
- 1 courgette skåret i tern
- 1 dl tranebær
- kerner fra et halvt granatæble
- ½ potte mynteblade
- 2 spsk. ristede græskarkerner.
Sådan gør du
- Kom medaljonerne i det nederste fad uden huller. Hæld kogende bouillon over. Tilsæt ingefær, citrongræs, samt kardemommekapsler.
- I det næste fad lægger du græskar og i det sidste fordeles courgetter og tranebær. Drys med salt og peber i begge fade.
- Kom fadene med kød og græskar i en 210 grader varm ovn. Husk låget.
- Efter 30 min. sætter du fadet med courgetter ind, og det hele bages 10 min. mere.
- Ved servering drysser du granatæblekerne over courgetterne og græskarkerner over de bagte græskar. Drys begge fade med frisk mynte.
- TIP:
- Brug græskarresten til suppe.