Tandoorikoteletter og myntedip

Tandoorikoteletter og myntedip

En spændende og velkrydret ret, der giver nye dimensioner til begrebet koteletter.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 11 min.
  • 2 svinekoteletter
  • 2-3 tsk tandoorikrydderi
  • Ris:
  • 1½ dl basmatiris
  • 2½ dl bouillon
  • 1 spsk farin
  • ½ tsk salt
  • 1 frisk mango
  • Dip:
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk hakket mynte
  • 1 knsp spidskommen
  • salt og peber

  1. Smør tandoorikrydderi på koteletterne.
  2. Kog risene møre i bouillon tilsat farin og salt — ca. 11 min. Skræl mangoen, skær frugtkødet i terninger og vend dem i risene.
  3. Rør yoghurt sammen med honning, mynte og krydderier.
  4. Steg koteletterne på en varm pande med olie 2-3 min. på hver side.
  5. Servér med ris og dip.
  6. Tip: Du kan også lave retten med kyllingebryst — stegetid 12-15 min.