Tandoorikoteletter og myntedip
En spændende og velkrydret ret, der giver nye dimensioner til begrebet koteletter.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 11 min.
- 2 svinekoteletter
- 2-3 tsk tandoorikrydderi
- Ris:
- 1½ dl basmatiris
- 2½ dl bouillon
- 1 spsk farin
- ½ tsk salt
- 1 frisk mango
- Dip:
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 tsk honning
- 1 tsk hakket mynte
- 1 knsp spidskommen
- salt og peber
- Smør tandoorikrydderi på koteletterne.
- Kog risene møre i bouillon tilsat farin og salt — ca. 11 min. Skræl mangoen, skær frugtkødet i terninger og vend dem i risene.
- Rør yoghurt sammen med honning, mynte og krydderier.
- Steg koteletterne på en varm pande med olie 2-3 min. på hver side.
- Servér med ris og dip.
- Tip: Du kan også lave retten med kyllingebryst — stegetid 12-15 min.