Tatar af fersk og røget laks med æble og peberrodscreme

Tatar af fersk og røget laks med æble og peberrodscreme

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 150 g laksefilet
  • 75 g røget laks
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 spiseæble (meget små tern)
  • 1-2 spsk fintsnittet purløg
  • salt og peber
  • 2 spsk cremefraiche
  • 1 tsk revet peberrod
  • Tilbehør:
  • rucola
  • ristet rugbrød

  1. Hak de to slags laksgroft med en skarp knivog vend dem sammenmed sennep, citronsaft,æble, purløg, salt ogpeber.
  2. Anret tataren påto tallerkener – brug evt.en lille metalring til atforme den med.
  3. Smagcremefraichen til medpeberrod, salt og peberog fordel det ovenpå.
  4. Server med skyllederucolablade og ristetrugbrød.