Tatar af rå fisk med kokoscreme

Tatar af rå fisk med kokoscreme

Fisketatar med kokoscreme er en smuk forret til nytårsmenuen.

Tatar af rå fisk med kokoscreme til 6 personer

Ingredienser

  • Tatar af rå fisk med kokoscreme
  • 600 g hvid fisk (f.eks. hellefisk, lyssej, havtaske)
  • 1 stilk bladselleri, skåret i tern
  • 1 agurk uden skræl og kerner skåret i små tern
  • ¼ gul courgette skåret i små tern
  • ½ cm ingefær
  • saft fra 4 limefrugter
  • 1 spsk. friske korianderblade
  • Dressing:
  • 2 dl kokoscreme, (vælg en så fed som muligt)
  • 1 spsk. meget fint snittet korianderblade
  • ½ tsk. fint revet ingefær
  • ½ fed hvidløg meget fint revet
  • en smule salt og hvid peber
  • saft fra ½ lime

Sådan laver du tatar af rå fisk med kokoscreme

  1. 1. Skær fisk, bladselleri, agurk og courgette i tern. Snit ingefær fint. Bland alle ingredienser sammen undtagen koriander.
  2. 2. Lad fisken trække mindst en times tid på køl. Krydr med koriander og lidt salt og peber. Arranger fisken på tallerkenen.
  3. 3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Læg små klatter af dressing rundt om fiskeanretningen, og server resten ved siden af i en skål.