Tatar af rå fisk med kokoscreme
Fisketatar med kokoscreme er en smuk forret til nytårsmenuen.
Tatar af rå fisk med kokoscreme til 6 personer
Ingredienser
- Tatar af rå fisk med kokoscreme
- 600 g hvid fisk (f.eks. hellefisk, lyssej, havtaske)
- 1 stilk bladselleri, skåret i tern
- 1 agurk uden skræl og kerner skåret i små tern
- ¼ gul courgette skåret i små tern
- ½ cm ingefær
- saft fra 4 limefrugter
- 1 spsk. friske korianderblade
- Dressing:
- 2 dl kokoscreme, (vælg en så fed som muligt)
- 1 spsk. meget fint snittet korianderblade
- ½ tsk. fint revet ingefær
- ½ fed hvidløg meget fint revet
- en smule salt og hvid peber
- saft fra ½ lime
Sådan laver du tatar af rå fisk med kokoscreme
- 1. Skær fisk, bladselleri, agurk og courgette i tern. Snit ingefær fint. Bland alle ingredienser sammen undtagen koriander.
- 2. Lad fisken trække mindst en times tid på køl. Krydr med koriander og lidt salt og peber. Arranger fisken på tallerkenen.
- 3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Læg små klatter af dressing rundt om fiskeanretningen, og server resten ved siden af i en skål.
LÆS OGSÅ:Vildttatar med yam-marengs og agurk
LÆS OGSÅ:Tatar med brøndkarse og peberrod