Tiramisu i glas

Tiramisu i glas

Den italienske dessert tiramisu er et sikkert hit hos mange.

2-3 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Køletid: 1 time
  • Ikke fryse-egnet
  • (3-4 personer)
  • 1 bæger pasteuriserede æggeblommer (2 stk.)
  • 2 spsk sukker
  • 150 g mascarpone
  • 1 bæger pasteuriserede æggehvider (1½ stk.)
  • 8-12 ladyfingers
  • ¾ dl Marsala (eller anden hedvin/spiritus)
  • ¾ dl stærk kaffe
  • kakao

  1. 1. Pisk æggeblommer og sukker til en tyk creme og pisk mascarponeosten i.Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
  2. 2. Knæk kagerne i mindre stykker, dyp dem i Marsala og kaffe og læg dem lagvis med cremen i 2-3 portionsglas.
  3. 3. Stil desserten koldt mindst 1 time og gerne natten over.
  4. 4. Drys overfladen med sigtet kakao umiddelbart før servering.