Tofuwok med porrer og rejer

Nem tofuwok med porrer og rejer

Denne nemme wokret med tofu, porrer og rejer smager himmelsk og er nem at lave. Servér den med frisk lime og korriander for massere af smag - Mums!

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    556 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    39 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 250 g fast tofu
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1-2 spsk. reven ingefær
  • 1 udkernet, fintsnittet chili
  • 600 g snittede porrer
  • 250 g store, pillede tigerejer
  • 2 spsk. hoisinsauce
  • 100 g kogte fuldkornsnudler
  • 100 g sukkerærter
  • Salt og peber
  • 1 potte koriander
  • Lime

Sådan gør du:

  1. Afdryp, dup tofuen let med køkkenrulle, og skær den i grove tern.
  2. Varm kokosolien i en wok, og steg tofuen heri sammen med ingefær og chili.
  3. Bland porrerne ved, og steg videre under omrøring i 2-3 minutter.
  4. Kom derefter rejer, hoisinsauce, nudler og sukkerærter ved, og steg yderligere under omrøring i 2-3 minutter, til det er varmt.
  5. Smag til med salt, peber, koriander og lime.