Tomat i lag med græskarkernepesto
4
Ingredienser
- 4 tomater, gerne i forskellige farver
- 1 håndfuld vasket spinat
- 1 ½ dl skyr eller græsk yoghurt
- soltørrede tomater
- 1 dusk basilikum
- 1 håndfuld kalamataoliven uden sten – hakket
- 2 forårsløg - hakket
- Græskarkernepesto
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl olivenolie
- 1 håndfuld basilikumblade
- 1 håndfuld persille
- saft af ½ citron
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor og kør til det har den rette konsistens.
- Anret en tallerken med spinatbladene nederst. Skær tomaterne i skiver og læg dem lagvis med skyr/yoghurt, soltørret tomat, græskarkernepesto, basilikum og hakkede oliven.
- Til sidst hælder du resten af pestoen over og de hakkede forårsløg.