Torsk i parmaskinke

Torsk i parmaskinke

Det anbefales, at du spiser minimum 350 gram fisk om ugen. Her får du derfor Louisa Lorangs bud på en nem ret med torsk, du kan lave i en travl hverdag.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    493 Kcal
  • Fedt:
    39 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    25 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 300 g torsk eller anden torskefisk (uden skind og ben)
  • 80 g parmaskinke
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg, i tynde skiver
  • 2 bananskalotteløg, i tynde skiver
  • 300 g små tomater
  • 2 spsk. kapers
  • ½ dl hvidvin
  • 2 spsk. smør
  • Salt og peber
  • Lidt hakket persille
  • Godt brød

Sådan gør du:

  1. Del fisken i fire stykker. Rul fisken i parmaskinke, og steg den i lidt olivenolie på en varm pande.
  2. Kom hvidløg og skalotter ved, de skal ikke tage farve. Tilsæt hele, små tomater, og steg kort.
  3. Kom kapers og hvidvin på. Kog kort op og smag til med smør, salt og peber. Fisken skal have 3-5 minutter i alt, til den er akkurat gennemtilberedt.
  4. Top retten med lidt persille, og servér straks med godt brød.