Torsk i parmaskinke
Det anbefales, at du spiser minimum 350 gram fisk om ugen. Her får du derfor Louisa Lorangs bud på en nem ret med torsk, du kan lave i en travl hverdag.
Næringsindhold
- Energi pr. person:493 Kcal
- Fedt:39 %
- Protein:36 %
- Kulhydrat:25 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 300 g torsk eller anden torskefisk (uden skind og ben)
- 80 g parmaskinke
- 1 tsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg, i tynde skiver
- 2 bananskalotteløg, i tynde skiver
- 300 g små tomater
- 2 spsk. kapers
- ½ dl hvidvin
- 2 spsk. smør
- Salt og peber
- Lidt hakket persille
- Godt brød
Sådan gør du:
- Del fisken i fire stykker. Rul fisken i parmaskinke, og steg den i lidt olivenolie på en varm pande.
- Kom hvidløg og skalotter ved, de skal ikke tage farve. Tilsæt hele, små tomater, og steg kort.
- Kom kapers og hvidvin på. Kog kort op og smag til med smør, salt og peber. Fisken skal have 3-5 minutter i alt, til den er akkurat gennemtilberedt.
- Top retten med lidt persille, og servér straks med godt brød.