Tranebærkompot med orange
Ca.1 liter:
900 g tranebær
skal og saft fra 1 økologisk appelsin
600 g sukker
1 stang kanel.
Hæld det hele i en gryde og lad det simre i 15 minutter. Tag det af varmen, og opbevar i et sylteglas. Kan holde sig i op til 1 måned i køleskabet.
Julens klassiske opskrifter
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
-
Confit de canard
-
Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
-
Andesteg med timiansky
-
Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Julesauce med gastrik
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Klassisk risengrød med kanelsukker
-
Risalamande og kirsebærsauce
-
Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter