Opskrift på tunsalat a la italiano

Tunsalat a la italiano

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 1 bdt rucola
  • 250 g cherry- eller dadeltomater i halve
  • 1 snittet rødløg
  • 1 dåse skyllede, afdryppede hvide bønner
  • 2 dåser tun naturel.
  • Dressing:
  • 2 spsk olivennolie
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk sherryeddike
  • salt, peber.
  • Servering:
  • 4 Ciabatta boller.

Sådan gør du

  1. Bland rucola, tomater, rødløg og hvide bønner på et stort fad og fordel den afdryppede tun ovenpå. Rør dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten, der serveres med brød.