Vafler med græskar

Vafler med græskar

Smagen af sprøde vafler vækker minder frem hos de fleste.

Vafler til 4 personer

Ingredienser

  • Vafler med græskar
  • Græskarpuré:
  • 300 g græskarkød eller
  • courgette
  • vand
  • Vafler:
  • 3 dl hvedemel
  • 2 tsk. stødt kanel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 3 små æg
  • 4 spsk. brun farin
  • 3 spsk. olie
  • 3 dl græskarpuré (se herover)
  • Tilbehør: ahornsirup

Sådan laver du vafler med græskar

  1. 1. Kog græskarkødet eller courgetten ca. 20 min., og afdryp det i en sigte. Miks det til puré i en blender eller foodprocessor.
  2. 2. Bland hvedemel, kanel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en anden skål. Mål græskarpurén
  3. op, og vend den i. Vend herefter melblandingen i.
  4. 3. Varm et vaffeljern op, og bag vaflerne. Smør vaffeljernet med olie. Brug ca. 1 dl dej pr. vaffel.

Tip

Prøv også at rive lidt græskar og komme det i pandekagedejen eller i en gærdej til f.eks. courgetteboller.

SE OGSÅ:Belgiske vafler