Vafler med græskar
Smagen af sprøde vafler vækker minder frem hos de fleste.
Vafler til 4 personer
Ingredienser
- Vafler med græskar
- Græskarpuré:
- 300 g græskarkød eller
- courgette
- vand
- Vafler:
- 3 dl hvedemel
- 2 tsk. stødt kanel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 3 små æg
- 4 spsk. brun farin
- 3 spsk. olie
- 3 dl græskarpuré (se herover)
- Tilbehør: ahornsirup
Sådan laver du vafler med græskar
- 1. Kog græskarkødet eller courgetten ca. 20 min., og afdryp det i en sigte. Miks det til puré i en blender eller foodprocessor.
- 2. Bland hvedemel, kanel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en anden skål. Mål græskarpurén
- op, og vend den i. Vend herefter melblandingen i.
- 3. Varm et vaffeljern op, og bag vaflerne. Smør vaffeljernet med olie. Brug ca. 1 dl dej pr. vaffel.
SE OGSÅ:Spinatvafler med laks
SE OGSÅ:Vafler med karamelliseret æble
SE OGSÅ:Belgiske vafler