Vagtelæg med chorizo

Vagtelæg med chorizo

Skøn lille hapser med æg og chorizo - perfekt som forret eller som del af påskefrokosten.

4 personer

Ingredienser

  • 8 vagtelæg
  • 8 skiver chorizopølse, gerne den danske fra Aalbæk
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. hakket dild
  • 8 små salatblade
  • 8 små træspyd
  • 4 cherrytomater

  1. Kog vagtelæggene ca. 5 min. Pil dem.
  2. Steg chorizopølseskiverne gyldne på en pande, og afkøl dem på køkkenrulle.
  3. Rør mayonnaisen med dild. Kom det på salatbladene på et fad.
  4. Stik et lille træspyd gennem en skive pølse, så et halvt æg, en halv cherrytomat og igen et halvt æg.
  5. Stil det på et salatblad. Forsæt på samme vis med de andre pølseskiver, æg og tomater.