Velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte
Prøv en ny udgave af det klassiske glas champagne ved at tilsætte frisk mynte, ingefær og lime. Så får du en frisk og flot velkomstdrink med bobler - som dine gæster vil elske.
2
Ingredienser
- 1 tsk rørsukker
- ½ dl vand
- 3-4 skiver ingefær af ½ cm
- 2-3 skiver lime, usprøjtet
- saften af ½ appelsin
- 2 kviste mynte
- 2-4 glas cava eller champagne
Sådan laver du velkomstdrink med bobler
- Bring sukker og vand til kogepunktet, og rør indtil sukkeret er smeltet.
- Tag gryden af varmen og tilsæt ingefær og lime.
- Lad det trække 15-20 min til det er afkølet.
- Sigt ingefær og lime fra og kassér det.
- Hæld 1½ spsk af saften og kom 1 myntekvist i champagneglasset.
- Fyld op med cava eller champagne.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller