Venøpakker med italiensk kartoffelsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:502 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:33 %
- Kulhydrat:46 %
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- 600 g små nye kartofler
- 1 spsk olivenolie
- 2 spsk hvidvinseddike
- salt, peber
- 25 g kapers
- 1-2 hakkede rødløg
- 50 g små sorte oliven.
- 75 g brie 11%
- 500 g venøsteaks
- 300 g grillet peberfrugt
- 1 bdt basilikum
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og sæt dem til afkøling.
- Vend de kolde kartofler i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Bland med kapers, rødløg og oliven, og lad det trække mindst 15 min.
- Del osten i mindre stykker, samme antal som kødstykker.
- Læg et stykke ost, en strimmel peberfrugt samt et par basilikumblade på hvert kødstykke, rul og luk kødstykkerne med en kødnål. Steg rullerne 4-5 min. på hver side ved middel varme.
- Skær resten af peberfrugten i strimler og pluk resten af basilikummen i mindre stykker og kom det i kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten til kødet sammen med brød.