Opskrift på venøpakker med italiensk kartoffelsalat

Venøpakker med italiensk kartoffelsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    502 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 600 g små nye kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • salt, peber
  • 25 g kapers
  • 1-2 hakkede rødløg
  • 50 g små sorte oliven.
  • 75 g brie 11%
  • 500 g venøsteaks
  • 300 g grillet peberfrugt
  • 1 bdt basilikum
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og sæt dem til afkøling.
  2. Vend de kolde kartofler i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Bland med kapers, rødløg og oliven, og lad det trække mindst 15 min.
  3. Del osten i mindre stykker, samme antal som kødstykker.
  4. Læg et stykke ost, en strimmel peberfrugt samt et par basilikumblade på hvert kødstykke, rul og luk kødstykkerne med en kødnål. Steg rullerne 4-5 min. på hver side ved middel varme.
  5. Skær resten af peberfrugten i strimler og pluk resten af basilikummen i mindre stykker og kom det i kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten til kødet sammen med brød.

TIP

Peberfrugterne kan du købe på glas klar til brug – eller du kan grille dem selv.