Wok med grønkål, and og cashewnødder
Lynhurtig wok med kål. Brug evt. rester af kød fra dagen før.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 250 g grønkål
- 500 g andekød
- 1 fedhvidløg
- 8 sorte peberkorn
- 1 spsk neutral olie
- 1 dl oystersauce
- 300 g ægnudler
- 125 gristede, saltede cashewnødder
Sådan laver du wokretten
- 1. Rens kålen grundigt og rib den for den grove del af stilkene. Blancher kålen i 1 min i kogende vand. Sigt vandet fra og skyl kålen i koldt vand. Lad den dryppe af.
- 2. Del andekødet i strimler – der må gerne være skind med. Hvis du ikke har præcis 500 g, gør det ikke noget – bare pil kødet af anden og brug det. Hak hvidløg fint og knus peberkornene groft i en morter.
- 3. Varm olien i en wok og kom hvidløg og and i. Vend det kort rundt og tilsæt kålen. Steg det i 1 minut ved høj varme, før du tilsætter oystersauce. Skru ned for varmen og lad retten varme godt igennem.
- 4. Kog imens ægnudlerne efter pakkens anvisning. Servér nudlerne med wokretten, drysset med cashwenødder.