Wok med oksekød

Wok med oksekød

En ret du kan dele med andre, eller også kan du gemme resterne i køleskabet til dig selv.

3

Ingredienser

  • 2 store løg
  • 1 fed hvidløg (kan udelades)
  • ½ chili (kan udelades)
  • 3-400 g skært oksekød i strimler
  • 1 broccolihoved inkl. stilken
  • 1-2 gulerod
  • 1 rød peberfrugt – så har du alle farver med i din wokret

Sådan gør du

  1. Start med at komme hakket løg, hvidløg og chili i din wok eller pande med høj kant. Når løgene er gyldne, kommer du oksekødet ned, og salter det let. Kom så hakket broccoli og gulerod i tynde strimler i, og lad det få godt med varme. Efter 7-10 minutter kommer du den snittede peberfrugt i, og lader den blive al dente. Og så er din ret færdig, når du har smagt den til.
  2. TIP: Du kan nemt lave det til en karryret ved at komme karry på panden som det allerførste, sammen med dit fedtstof. Jeg steger i smør. Det tolererer den høje stegevarme bedre end olivenolie.