Wokkylling med grønt
Næringsindhold
- Energi pr. person:550 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:30 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 400 g kyllingeinderfilet
- salt, friskkværnet peber
- 2 tsk rapsolie
- 2 fed hvidløg, snittet
- 300 g broccolibuketter
- evt. lidt vand eller bouillon
- 500 g snittede sukkerærter
- ½ dl oystersauce
- ½ dl sojasauce
- 1 bdt snittede forårsløg
- 300 g ægnudler
- evt. koriander.
Sådan gør du
- Dup kyllingekødet tørt, del evt. større stykker og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og steg kyllingekødet heri under omrøring i 5-6 minutter. Tag det op.
- Kom hvidløg og broccolibuketter i wokken og steg dem under omrøring i 4-5 minutter. Tilsæt evt. et par spsk vand eller bouillon.
- Bland sukkerærterne ved, steg videre 2 minutter og læg kyllingekødet tilbage i wokken.
- Bland soja- og oystersauce i retten, lad det hele snurre yderligere et par minutter, smag evt. til med salt og peber, drys forårsløgene over og servér med nudler og evt. frisk koriander.