Opskrift på wokkylling med grønt

Wokkylling med grønt

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • salt, friskkværnet peber
  • 2 tsk rapsolie
  • 2 fed hvidløg, snittet
  • 300 g broccolibuketter
  • evt. lidt vand eller bouillon
  • 500 g snittede sukkerærter
  • ½ dl oystersauce
  • ½ dl sojasauce
  • 1 bdt snittede forårsløg
  • 300 g ægnudler
  • evt. koriander.

Sådan gør du

  1. Dup kyllingekødet tørt, del evt. større stykker og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og steg kyllingekødet heri under omrøring i 5-6 minutter. Tag det op.
  2. Kom hvidløg og broccolibuketter i wokken og steg dem under omrøring i 4-5 minutter. Tilsæt evt. et par spsk vand eller bouillon.
  3. Bland sukkerærterne ved, steg videre 2 minutter og læg kyllingekødet tilbage i wokken.
  4. Bland soja- og oystersauce i retten, lad det hele snurre yderligere et par minutter, smag evt. til med salt og peber, drys forårsløgene over og servér med nudler og evt. frisk koriander.