Wrap med torskerogn og kål
Så bliver det ikke nemmere. Denne wrap virker både som morgenmad, i madpakken eller sammen med lidt sprøde grøntsager, som nem aftensmad. Beregn dobbelt portion, hvis du bruger dem som aftensmad.
Wrap med torskerogn til 2 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 2 spsk flødeost naturel
- 3 spsk skyr
- salt
- ½ fed hvidløg
- peber
- ¼ - ½ spidskål
- 2 store fuldkorns-tortillas
- lidt citronsaft
- salt
- 300 g røget torskerogn, i skiver
Sådan laver du wraps med torskerogn
- 1. Rør flødeost og skyr med salt, lidt revet hvidløg og peber.
- 2. Snit kålen fint.
- 3. Smør tortillaerne med dressingen, og fyld dem med kål, citronsaft og rogn. Rul og server.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta
PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks
PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers