Wrap med torskerogn og kål

Wrap med torskerogn og kål

Så bliver det ikke nemmere. Denne wrap virker både som morgenmad, i madpakken eller sammen med lidt sprøde grøntsager, som nem aftensmad. Beregn dobbelt portion, hvis du bruger dem som aftensmad.

Wrap med torskerogn til 2 personer

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 2 spsk flødeost naturel
  • 3 spsk skyr
  • salt
  • ½ fed hvidløg
  • peber
  • ¼ - ½ spidskål
  • 2 store fuldkorns-tortillas
  • lidt citronsaft
  • salt
  • 300 g røget torskerogn, i skiver

Sådan laver du wraps med torskerogn

  1. 1. Rør flødeost og skyr med salt, lidt revet hvidløg og peber.
  2. 2. Snit kålen fint.
  3. 3. Smør tortillaerne med dressingen, og fyld dem med kål, citronsaft og rogn. Rul og server.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta