Ymer med farin, æbler og honningkage
Ymer med brun farin er en gammel klassiker, der både er let i smagen og tilberedningen.
6
Ingredienser
- 8 dl ymer
- 100 g brun farin
- 5 dl piskefløde
- 2 røde æbler
- 6 skiver honningkage, f.eks. fra Urtekram
- 20 g smør
Sådan laver du ymer med farin
- Bland brun farin og ymer sammen og lad det stå til det 'smelter' sammen. Pisk fløden stiv og vend den med ymeren. Kom den op i portionsglas og sæt på køl til servering.
- Skær kagen i tern eller stik den ud i ringe med en udstikker. Smelt smørret på en pande og rist kagestykkerne sprøde et par minutter på hver side. Læg kagestykkerne i en dåse til de skal bruges.
- Skær eller udstik æblerne lige inden servering. Drys kage og æbler på toppen af ymeren.
- Se også opskrift på Kæmpe lakridsmarengs.