Opskrift på ymerfromage med jordbær

Ymerfromage med jordbær

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    195 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    62 %

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 450 g ymer naturel
  • 1 stang vanilje
  • 75 g honning
  • 250 g jordbær
  • 1 spsk honning.

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød 5 min. i koldt vand.
  2. Rør ymer, kornene fra en halv stang vanilje samt honning sammen.
  3. Smelt husblassen over vandbad og rør den i en tynd stråle lidt ad gangen i ymerblandingen. Si ymerblandingen, hvis den virker grynet, og fordel i fire glas.
  4. Skær jordbærrene i mindre stykker og bland med resten af vaniljekornene samt honning.
  5. Fordel jordbærsalsaen i glassene lige inden servering.

Tip

Du kan også servere dem med sommerens andre bær - prøv hindbær, solbær, blåbær, kirsebær og brombær