Lille fredag grøn

Lille fredag: Her er outfittet du skal have på

I aften pakker vi picnickurven og tager ud i det grønne – iført grønt, selvfølgelig, og med kolde sjusser til at slukke tørsten.

Kan du huske dengang, der var noget, der hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. I aften pakker vi picnickurven og tager ud i det grønne – iklædt tøj, der matcher, og med kolde sjusser til at slukke tørsten.

Bukser.jpg

Crazy frog

Hvad går godt sammen med en aften med picnickurv og sjusser? Det gør grønne glimmerbukser. De fungerer faktisk til det meste. Hvis du tør…

Bukser fra Sakspotts

Strikken to rule them all

Om end sommeren er over os, er strik stadig en god idé. Særligt i Danmark, hvor vejret jo som bekendt er en anelse lunefuldt. Og strikdesigner Julie Wittrup – der står bag Mynilla Knitwear – har om nogen regnet den ud. Hun har kreeret en striktop! Brug den alene på de varme dage, eller uden på en skjorte på de køligere dage.

Taske og solbriller

Habengut-holderen

Mens picnickurven rummer mad- og drikkevarer, sørger dette smarte net for at holde på alle dine ting; fra vattæppe og solbriller til den lille højtaler, der skal spille alt din yndlingsmusik.

Solbriller fra A. Kjærbede og taske fra Becksöndergaard.

Picnicmenu

Maden to go

Når det er sommer i Danmark, vil vi ud. Uagtet hvordan vejret arter sig. Derfor foreslår vi, at du pakker menuen sammen i en picnickurv. Her er syv forrygende opskrifter på mad, der nemt kan pakkes ned og indtages det grønne. Se opskrifterne her.

6 skønne sommersjusser.

Seks suveræne sjusser

Ingen picnic uden en lille sjus. Her får du 6 gode bud på drinks, der kan blandes i kander og på flaske og tages med. Det er ikke de klassiske, som du kender, men de er enkle, nemme og gode hele sommeren. Du finder de skønne sommersjusser her. Og det er naturligvis tilladt at smage dem alle sammen.

Parasol og picnickurv fra Søstrene Grene.

Startkittet

Det er som om, Søstrene Grene har tænkt det samme som os. I hvert fald er de leveringsdygtige i noget, der minder om et startkit til dig, der endnu ikke et så velbevandret inden for picnic: En fin picnickurv med plads til det nødvendige en parasol, der giver skygge til både dig og de kolde drinks. Hvabehar!

Parasol fra Søstrene Grene og picnickurv fra Søstrene Grene.