* Frisk tzaziki af revet agurk, hvidløg, salt og peber vendt i skyr
* Selleristængler med parmaskinke
* Baby-gulerødder med lidt top og tahin til at dyppe i
* Spinatpesto af 250 g spinat, olivenolie, havsalt, en håndfuld valnødder – blendes
* Hvide asparges med hakket hårdkogt æg og en spsk vinaigrette
DET GRØNNE
* ½ avocado med cayennepeber og citron
* Guacamole med gulerødder
* Edamame-bønner – en stor skål (kun én gang om ugen)
* Fennikelsalat med olivenolie, salt og citron
* Salat Nicoise med tun og æg
* Frisk spinat på panden med en skefuld fløde og lidt muskatnød
* Grillede asparges
* Tomatsalat med hakket rødløg og vinaigrette
* Græsk salat med agurk, tomat, rødløg og oliven
* Broccolisalat med hvidløg, hakkede valnødder og citronvinaigrette
* Finthakket kål stegt til "pasta"
Hvad trænger du til? Noget sprødt? Blødt? Knasende? Mættende? Eller salt? Prøv at flytte fokus til ALT det, du gerne må. Her er en række snacks, lækkerier og mættende fødevarer, du gerne må spise. P.S. Har vi sagt, at du ikke skal tælle kalorier?
DET SALTE
* 10-15 saltristede mandler (kun en portion om dagen)
* 120 g salt-rimmet laks
* 1 blødkogt æg med urtesalt
* 8 store Kalamata-oliven
* Rest af laks i ovnen med lidt purløg, kold til snack
* Sardiner (rige på kalk)
* Ristede aubergineskiver med havsalt (skæres supertyndt og lynsteges i olivenolie)
* Hvidkålssalat af revet kål, to spsk sesamsalt fra Urtekram og olie-eddike
* Cæsarsalat med ansjosfileter, romainesalat, blommetomater, hvidløg og vinaigrette (nej, ingen croutoner)