En kvinde, som ser fortvivlet ud.

"Jeg har været igennem et meget voldsomt ægteskab og har tilgivet det utilgivelige – men min krop husker det hele"

En læser er påvirket af et tidligere, voldsomt ægteskab. Det voldsomme ægteskab påvirker stadig læseren, og spørger nu Rikke Hertz til råds om, hvordan man får tanker og følelser til at arbejde sammen. Det svarer Rikke Hertz på i denne brevkasse.

Spørgsmål om forbindelse mellem følelser og tanker: 

Hvordan får jeg mine tanker og følelser til at arbejde sammen? 

Jeg har været igennem et meget voldsomt ægteskab (vi er skilt i dag) og har i mit sind tilgivet det utilgivelige – men min krop husker det hele.

Rikke Hertz anbefaler at fokusere på daglig meditation, åndedrætsøvelser eller tropsterapibehandlinger.

Tak fordi du deler din rejse med mig. Efter et voldsomt ægteskab oplever du udfordringer med at forene tanker og følelser, især når det kommer til at lade fortiden være fortiden. 

Det er en kompleks proces, men du er på rette vej ved at anerkende kroppens reaktioner.

For at bringe harmoni mellem krop, sind og sjæl foreslår jeg at fokusere på daglig meditation, åndedrætsøvelser eller kropsterapibehandlinger. 

Sammen med en kropsterapeut kan du arbejde med at forløse gamle kropslige traumer og styrke din indre balance. Kroppen husker alt med en anden hukommelse end dit sind, hvilket ofte sætter sig som spændinger, inflammation og ømhed.

Tænk også på, hvad du har lært – at du har haft modet til at sætte dig selv fri og til at blive skilt. 

Skriv gerne en dagbog, hvor du nedfælder al læring. På den måde kan du sætte dig selv fri, hvilket vil hjælpe med at gøre det klart, hvad du skal fylde dit liv med, samt hvordan du kan skabe din fremtid. 

Tillad kærlighed og accept at erstatte de tidligere spor, og giv dig selv den tid og rum, du fortjener for at genoprette den indre harmoni.

Vær tålmodig med dig selv i denne rejse, og husk, at heling sker i dit eget tempo. 

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Om Rikke Hertz

Spirituel rådgiver og clairvoyant medie og har over 20 års erfaring med rådgivning inden for forretnings-, ledelses, personlig og spirituel udvikling. 

Forfatter til en række bøger om spiritualitet og kendt fra tv-serien ”Nærkontakt”. 

Én gang om måneden vil Rikke besvare spørgsmål fra jer læsere her i bladet. Hvis du har et spørgsmål, kan du sende det til info@rikkehertz.com, så kan det være, at det kommer med i næste udgave af ”Spørg om spiritualitet”.

Rikke Hertz.