Opskrift på auberginer med tomat og pecorinoost

Auberginer fyldt med tomater, hvidløg, mynte og pecorino-ost

Denne ret har jeg fået flere gange på Sicilien, og har selv fundet frem til min egen version – med masser af krydderurter, som jo virker stimulerende og indeholder mange mineraler, og hvidløg som er et lille vidundermiddel, der virker kræftforebyggende, smertelindrende, fordøjelsesfremmende og antibakterielt – for blot at nævne nogle af de positive egenskaber.

4

Ingredienser

  • 2 auberginer
  • 10 tomater hakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 1 stort bundt mynte hakket
  • 100 g pecorino-ost revet
  • 3 tsk spidskommen
  • olivenolie
  • havsalt

Sådan laver du opskriften

  1. Varm ovnen op til 200 grader. Skær aburginerne i halve, og tag indmaden ud med en ske. Hak indmaden fra grøntsagen, og bland det med de resterende ingredienser – smag til med salt. Fyld de halverede auberginer op med det dejlige fyld, og kom dem i oven i ca. 30 min. Pynt med lidt mynteblade, inden du serverer dem.
  2. TIP:
  3. Dette er en dejlig sideret til kød og salat.