frittata med broccoli

Broccoli-frittata med røget paprika

Snup dem til morgenmad med en kop varm, grøn te.

4

Ingredienser

  • 300 g broccolibuketter
  • 2 kogte kartofler
  • 4 æg
  • 1,5 dl minimælk
  • 1 – 2 spsk havremel- eller gryn
  • salt, peber
  • ca. 1 tsk røget paprika.

  1. Sådan gør du: Damp broccolien mør i let saltet vand, afdryp og mos den groft. Riv og bland kartoflerne med broccolien. Fordel grønsagerne i 8 muffinsforme af papir. Pisk æg, mælk, havremel- eller gryn sammen, krydr med salt, peber og røget paprika.
  2. Hæld æggemassen over grønsagerne og bag frittataerne ved 200° varmluft ca. 20 min. til de føles faste.  
  3. Energi pr. person: 220 Kcal , fedt 30% , protein 28%, kulhydrat 42%.