Broccoli-frittata med røget paprika
Snup dem til morgenmad med en kop varm, grøn te.
4
Ingredienser
- 300 g broccolibuketter
- 2 kogte kartofler
- 4 æg
- 1,5 dl minimælk
- 1 – 2 spsk havremel- eller gryn
- salt, peber
- ca. 1 tsk røget paprika.
- Sådan gør du: Damp broccolien mør i let saltet vand, afdryp og mos den groft. Riv og bland kartoflerne med broccolien. Fordel grønsagerne i 8 muffinsforme af papir. Pisk æg, mælk, havremel- eller gryn sammen, krydr med salt, peber og røget paprika.
- Hæld æggemassen over grønsagerne og bag frittataerne ved 200° varmluft ca. 20 min. til de føles faste.
- Energi pr. person: 220 Kcal , fedt 30% , protein 28%, kulhydrat 42%.