broccolisalat opskrift

Broccolisalat

4

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 750 g broccoli i buketter
  • 150 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
  • 1 æble, udkernet og fintsnittet
  • 1 rødløg, snittet
  • 100 g sultanas
  • Karrycreme:
  • 1,5 dl syrnet fløde 9%
  • 1-2 tsk karry
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1-2 tsk honning
  • 35 g saltmandler
  • krydderurter
  • Tilbehør:
  • groft brød

Sådan laver du salaten

  1. Blancher broccolien i kogende, letsaltet vand 2-3 minutter, afdryp, og afkøl den. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, lad den dryppe af, og afkøl den ligeledes, før den blandes med alle de øvrige ingredienser til salaten. Rør cremen sammen og smag den til, før den vendes med salaten. Drys salaten med saltmandler og urter og server den med groft brød.