Carpaccio af grillet entrecote med pesto og parmesan
Prøv en nem sommeret med carpaccio og pesto.
4
Ingredienser
- 1 bundt basilikum
- 100 gram parmesanost (brug 1/3 til pestoen og 2/3 til flager)
- 50 gram saltede mandler
- olivenolie
- 400 gram entrecote
- salt og peber.
Sådan laver du carpaccio af grillet entrecote
- Blend basilikum, parmesanost og saltede mandler sammen med olivenolie til en grov masse. Smag til med salt og peber.
- Fjern sener og fedt fra entrecoten, så du har et reelt stykke kød. Grill kødet på en varm grillpande, så overfladerne er lukkede. Lad kødet hvile i 15 min. Skær den resterende parmesanost i flager med en kartoffelskræller.
- Skær kødet i tynde skiver og anret på et fad. Tegn en streg af pesto ovenpå kødet og drys parmesanflager over. Smages til med olivenolie, salt og peber.
Prøv også hvide asparges med serranoskinke