Cheesecake marmorerede brownies
Syndigt lækre brownies, der virkelig kan tilfredsstille den søde tand.
16
Ingredienser
- 113 g. smør
- 60 g chokolade ca. 60%
- 200 g. sukker
- 2 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 85 g. mel
- lidt salt
- Flødeosttopping:
- 200 g. flødeost
- 65 g. sukker
- 1 æggeblomme
- 1 tsk. vaniljesukker
Sådan laver du Brownies
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Smør en bageform der ca. måler 22×22 cm. eller beklæd den med bagepapir
- Smelt smør og chokolade over meget lav varme eller over et vandbad – det skal kun lige smelte
- Hæld chokolade/smørblandingen i en skål og pisk sukker, æg, vaniljesukker og salt i chokoladen
- Vend melet i dejen og hæld dejen i formen
- Pisk ingredienserne til flødeosttoppingen sammen i en anden skål
- Sæt klatter af flødeosttoppingen oven på browniedejen, brug en kniv til at blande dejene sammen
- Bag ca. 35 minutter til kagen er fast i kanterne og kun lige bagt i midten
- Lad kagen køle lidt inden den skæres i firkanter