Anne Bechs sunde kager

Chocolate chip brownie

Prøv denne lækre chocolate chip brownie med strejf af banan og bløde dadler. Den er himmelsk.

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 1 stor spsk peanutbutter
  • 1 æg
  • 2 strøgne spsk mørkt kakaopulver
  • 2 store håndfulde mandler
  • 5 bløde dadler (skal moses i til sidst, ikke stavblendes)
  • 50 g mørk chokolade 85 %

Sådan gør du

  1. 1. Blend alle ingredienser undtagen chokolade og dadler til en fin masse. Mos så dadlerne i massen.
  2. 2. Hak al chokoladen fint. Kom ¼ ned i dejen. Smelt de sidste ¾ af chokoladen over vandbad. Hæld så langsomt og under omrøring den smeltede chokolade ned i dejen.
  3. 3. Kom dejen i en form med bagepapir. Sørg for, at dejen er cirka 4 cm høj. Bag kagen ved 170 grader i cirka 25 minutter. Brug gaffeltricket til at måle, om kagen er færdig. Stik en gaffel ned i dejen. Den må gerne være klæg, men ikke våd.

PRØV OGSÅ: Krydret varm kakao

PRØV OGSÅ: Æblekage