Chocolate chip brownie
Prøv denne lækre chocolate chip brownie med strejf af banan og bløde dadler. Den er himmelsk.
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 1 stor spsk peanutbutter
- 1 æg
- 2 strøgne spsk mørkt kakaopulver
- 2 store håndfulde mandler
- 5 bløde dadler (skal moses i til sidst, ikke stavblendes)
- 50 g mørk chokolade 85 %
Sådan gør du
- 1. Blend alle ingredienser undtagen chokolade og dadler til en fin masse. Mos så dadlerne i massen.
- 2. Hak al chokoladen fint. Kom ¼ ned i dejen. Smelt de sidste ¾ af chokoladen over vandbad. Hæld så langsomt og under omrøring den smeltede chokolade ned i dejen.
- 3. Kom dejen i en form med bagepapir. Sørg for, at dejen er cirka 4 cm høj. Bag kagen ved 170 grader i cirka 25 minutter. Brug gaffeltricket til at måle, om kagen er færdig. Stik en gaffel ned i dejen. Den må gerne være klæg, men ikke våd.
PRØV OGSÅ: Krydret varm kakao
PRØV OGSÅ: Æblekage
PRØV OGSÅ: Orange-chokolade-tærte