Panna cotta opskrift med citrus yoghurt

Citrus yoghurt panna cotta

6

Ingredienser

  • 3 små plader husblas
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 1 vaniljestang
  • 45 g sukker
  • 2 1/2 yoghurt 3%
  • 2 tsk frisk revet citronskal, økologisk.
  • Citrusfrugt:
  • 1 spsk ahorn sirup
  • filet fra 1 appelsin
  • filet fra 1 citron
  • filet fra 1 rød grapefrugt.

Sådan gør du

  1. Blød husblassen op i vand. Kog piskefløde, korn fra vaniljestang og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og lad det stå lidt. Tag husblas op af vandet og rør den i den varme fløde. Køl af i 10 minutter, tilsæt yoghurten og hæld derefter massen igennem i si. Fordel yoghurtcremen i forme eller portionsglas. Stil i køleskabet i fire timer eller til næste dag.
  2. Vend citrusfileter med siruppen og servér på toppen af panna-cottaen.

Panna cotta:

Man kan sagtens laver denne dessert dagen, før den skal serveres.