bage opskrifter

Duften af friskbagt brød: 6 nye opskrifter

„At bage brød og kager er for mit vedkommende ren arbejdsglæde," siger Trine Hahnemann. Her får du seks af hendes favoritter på sundt & lækkert brød med masser af smag + byens bedste pizza.

Klik på linkene og få masser af inspiration til din næste hverdagsret:

Mit klassiske rugbrød

Speltfocaccia med frugt og nødder


Valnøddebrød

Spelttærte med røget laks og asparges

Nordisk pizza med grønkål og kartofler

Hvem: Trine Hahnemann er kok, madskribent og indehaver af Hahnemanns Køkken, der dagligt står bag 3.000 virksomhedsfrokoster i Storkøbenhavn.

„Det er en passioneret rejse at begynde at bage, og selv om jeg har bagt i mange år, har det udviklet sig utroligt hen over årene. Jeg har knyttet stærke venskaber som følge af min bagning, og vi deler med begejstring vores viden, vores seneste opskrift og vores kærlighed til brød. Samtidig kan jeg, når jeg står alene i mit køkken med en dej og ælter den stille og roligt, til jeg synes, den er helt perfekt, få følelsen af fuldkommen lykke”.

Om bogen: Trine Hahnemann deler ud af mere end 100 af sine allerbedste opskrifter på brød og kager. Det er moderne, stilen er nordisk, og opskrifterne kommer vidt omkring fra chokoladeboller til vandbakkelse, fra speltfocaccia med frugt og nødder til klassisk kernerugbrød.

Brød og kager, Trine Hahnemann, Politikens Forlag, 250 kr.