Opskrift på flæskestegssandwich med gremolata-mayo

Flæskestegssandwich med gremolata-mayo

Flæskestegssandwich med gremolata-mayo, der smager aromatisk af citron, persille og hvidløg.

4

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 1 citron, økologisk
  • 1 bundt kruspersille
  • 1 dl mayonnaise, f.eks. Hellmanns
  • salt og sort peber
  • 8 skiver brød – du kan både bruge rugbrød og hvedebrød
  • 8 skiver flæskesteg
  • 1 bakke babysalat

Sådan laver du flæskestegssandwich

  1. 1. Riv skallen af citronen og hak persillen fint. Rør begge dele i mayonnaisen og krydr med lidt salt og godt med sort peber.
  2. 2. Læg brødet sammen med salat, flæskesteg og mayonnaise og spis.

Tip:

Gremolata kommer fra Italien og er den blanding af citronskal, persille og nogle gange hvidløg, som man f.eks. bruger som drys i osso buco.