Anne Bechs sunde kager

Fudgecake

Prøv denne sunde fudgecake med smag af banan og peanutbutter.

Ingredienser

  • Kage:
  • 2 modne bananer
  • 1 stor spsk peanutbutter
  • 2 store håndfulde mandler
  • 1 æg
  • 5 stk. bløde medjool-dadler
  • Fudge:
  • ½ spsk peanutbutter
  • 1 spsk kokosmælk-fedt (det faste, der ligger i toppen af en dåse kokosmælk)
  • 2 bløde dadler uden sten

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienser til kagen, undtagen dadler, til en fin masse. Mos dadlerne i dejen. Det er vigtigt, at dadlerne er så bløde, at de kan moses i – det giver kagen struktur. Hæld dejen i en mindre form foret med bagepapir.
  2. Dejen skal være  cirka 4 cm i højden. Bag i forvarmet ovn på 170 grader i cirka 20 minutter. Tjek kagens konsistens, før du tager den ud. Den må godt være klæg, men ikke våd. Hæld alle ingredienserne til fudgen i en skål, og mos det godt sammen. Lad kagen køle af, inden du smører fudge på kagen med en smørkniv.
PRØV OGSÅ: Citronfromage
PRØV OGSÅ: Créme caramel