Grillede rejer

Grillede rejer med hjemmerørt hvidløgsmayo

Rejer med skal er en nem og meget lækker ting at lægge på grillen. Her har vi marineret rejerne i rigeligt citron, olivenolie og hvidløg. Husk, at rejerne skal marinere en times tid, inden de grilles, og at de kun skal ramme grillens varme ganske kort for at få den bedste smag. Hvidløgsmayonnaisen er perfekt til at dyppe dem i bagefter.

4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

Grillede rejer

  • 500 g rejer med skal
  • 2 citroner
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie

Hjemmerørt mayonnaise

  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk flagesalt
  • saft af ½ citron
  • 1 tsk sød fransk
  • sennep
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl olivenolie

Tilbehør

  • 2 citroner
  • 1 lille bundt persille
  • 1 baguette

Sådan gør du

  1. Bland rejerne med presset citronsaft, presset hvidløg og olivenolie, og lad dem trække i marinaden en times tid.
  2. Mayonnaise: Kom æggeblommer, flagesalt, citronsaft, sennep og presset hvidløg i en skål. Pisk gradvist olien i, og pisk indtil du har en tyk, cremet mayonnaise.
  3. Rejer på grill: Varm grillen godt op. Halver citronerne, og grill dem, til de har flotte grillstriber. Grill rejerne 1-2 minutter på hver side.
  4. Server rejerne med grillede citroner, hjemmerørt mayonnaise og baguette.