Hjemmelavet marcipan

Lav din egen (sukkerfri) marcipan

Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen hjemmelavede marcipan - og her får du Michelle Kristensens helt egen opskrift på lækker hjemmelavet og sukkerfri marcipan.

Hjemmelavet marcipan til 15 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 150 g mandler
  • 1 æggehvide
  • 1 knsp. Stevia MaxSød

Sådan laver du hjemmelavet marcipan

  1. 1. Mandlerne lægges i blød i koldt vand. Efter 3 timer hældes vandet fra, og mandlerne overhældes herefter med friskkogt vand. Lad stå i 5 minutter, og smut så mandlerne.
  2. 2. Blend de smuttede mandler i foodprocessoren, til de er helt fine, og tilsæt æggehvide samt 1 knsp. Stevia MaxSød.
  3. LÆS MERE: Julesmåkager: Marcipanstjerner med citron
  4. 3. Smag marcipanmassen til, og tilsæt evt. lidt mere Stevia. Opbevares på køl.