Jomfruhummere med krydderurter

Jomfruhummere med krydderurter

Jomfruhummere med krydderurter er en sommerklassiker, som er god at servere, hvis du skal have gæster.

4 personer

Ingredienser

  • Jomfruhummere med krydderurter
  • 12-16 stk. jomfruhummere
  • Marinade:
  • 4 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hakket persille
  • 2 spsk. hakket dild
  • 4 fed finthakket hvidløg
  • 1-2 tsk. havsalt
  • Tilbehør:
  • citronbåde og flute

  1. Klip jomfruhummeren op i ryggen.Fjern den sorte tarmstreng med en pincet.Læg jomfruhummerne i en smurtbradepande. Krydr med salt og peber.
  2. Mix ingredienserne til marinaden godtsammen, og fordel den over jomfruhummerne.Sæt dem i ovnen ved 250 gr. i ca.10 min. Citronbåde som tilbehør er godt.