Jomfruhummere med krydderurter
Jomfruhummere med krydderurter er en sommerklassiker, som er god at servere, hvis du skal have gæster.
4 personer
Ingredienser
- Jomfruhummere med krydderurter
- 12-16 stk. jomfruhummere
- Marinade:
- 4 spsk. citronsaft
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hakket persille
- 2 spsk. hakket dild
- 4 fed finthakket hvidløg
- 1-2 tsk. havsalt
- Tilbehør:
- citronbåde og flute
- Klip jomfruhummeren op i ryggen.Fjern den sorte tarmstreng med en pincet.Læg jomfruhummerne i en smurtbradepande. Krydr med salt og peber.
- Mix ingredienserne til marinaden godtsammen, og fordel den over jomfruhummerne.Sæt dem i ovnen ved 250 gr. i ca.10 min. Citronbåde som tilbehør er godt.