Kålsalat opskift med broccoli

Kålsalat med broccoli, kylling og cashewnødder

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • 2-3 kyllingebrystfiletter
  • 1½ spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • lidt limesaft
  • 2½ spsk Fish Sauce
  • 1½-2 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk Tamari-soja
  • 1 lime, saften heraf
  • ½ tsk sukker
  • lidt salt
  • 50-75 g cashewnødder
  • 150 g hvidkål
  • ½-1 bundt friske koriander, plukkede
  • evt. ekstra salt og limesaft.

Sådan gør du

  1. Skær det grove af stokken på broccolien og kassér den. Skær broccolien i buketter. Bring en gryde med vand til kogepunktet, kom broccolibuketterne heri og kog dem 3-4 min. Afkøl dem herefter i koldt vand og lad dem afdryppe i en sigte.
  2. Steg kyllingebrystkødet 6-7 min. på hver side, indtil det er gennemstegt. Krydr med salt, friskkværnet peber og lidt limesaft. Skær kyllingekødet i skiver kort før servering.
  3. Rør en dressing sammen af Fish Sauce, sød chilisauce og soja sammen med limesaft, sukker og lidt salt.
  4. Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande.
  5. Snit hvidkålen i tynde strimler og kom det hele sammen i salatskål. Vend til sidst med friske koriander, cashewnødder og krydr evt. med ekstra salt og limesaft.