Kålsalat med broccoli, kylling og cashewnødder
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 broccoli
- 2-3 kyllingebrystfiletter
- 1½ spsk olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- lidt limesaft
- 2½ spsk Fish Sauce
- 1½-2 spsk sød chilisauce
- 1 spsk Tamari-soja
- 1 lime, saften heraf
- ½ tsk sukker
- lidt salt
- 50-75 g cashewnødder
- 150 g hvidkål
- ½-1 bundt friske koriander, plukkede
- evt. ekstra salt og limesaft.
Sådan gør du
- Skær det grove af stokken på broccolien og kassér den. Skær broccolien i buketter. Bring en gryde med vand til kogepunktet, kom broccolibuketterne heri og kog dem 3-4 min. Afkøl dem herefter i koldt vand og lad dem afdryppe i en sigte.
- Steg kyllingebrystkødet 6-7 min. på hver side, indtil det er gennemstegt. Krydr med salt, friskkværnet peber og lidt limesaft. Skær kyllingekødet i skiver kort før servering.
- Rør en dressing sammen af Fish Sauce, sød chilisauce og soja sammen med limesaft, sukker og lidt salt.
- Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande.
- Snit hvidkålen i tynde strimler og kom det hele sammen i salatskål. Vend til sidst med friske koriander, cashewnødder og krydr evt. med ekstra salt og limesaft.