Kalvekoteletter og bagte kartofler med rygeostcreme
Så er der herremad på menuen. Kalvkoteletter og bagte kartofler.
4
Total:1 time
Ingredienser
- 4-6 bagekartofler
- 175 g rygeost uden 2 spsk creme fraiche
- 1 lille bundt purløg kommen
- 400 g cherrytomater
- 1 rødløg
- 1 håndfuld persille
- salt og peber
- olivenolie
- 1 spsk hvid balsamicoeddike
- 4 kalvekoteletter
Sådan laver du kalvekoteletter
- 1. Tænd ovnen på 180 grader. Skrub og tør kartoflerne og kom dem i ovnen. De skal bage i 50-60 min.
- 2. Rør en dressing af rygeost og creme fraiche. Hak purløget og bland i. Smag til med salt og peber.
- 3. Skær tomater i halve eller kvarte. Snit løget fint og vend det sammen med tomater og grofthakket persille. Lav en dressing af 1 spsk olie og 1 spsk eddike i. Krydr med salt og peber.
- 4. Varm 1 spsk olie i en pande. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem 5 min pr. side. Servér med de bagte kartofler med rygeostdressing og tomatsalat.