Koteletter med bagte kartofler
En populær klassiker der har fået et lille twist.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/bagetid: 15 min./1 time
- 2 bagekartofler
- 2 tykke svinekoteletter
- salt og peber
- 15 g smør
- 2 spsk pesto
- 2 spsk cremefraiche eller kvark
- Tilbehør: grønsager
- Prik kartoflerne med en kødnål og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time eller i en mikro-ovn ca. 10 min. ved fuld effekt.
- Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i smør.
- Skru ned for varmen og steg dem yderligere 3-4 min. på hver side.
- Anret på varme tallerkner og læg en skefuld pesto på hver.
- Servér med bagte kartofler med cremefraiche eller kvark rørt sammen med salt og peber samt varme grønsager, f.eks. gulerodsstave ristet i olivenolie.