Koteletter med bagte kartofler

Koteletter med bagte kartofler

En populær klassiker der har fået et lille twist.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/bagetid: 15 min./1 time
  • 2 bagekartofler
  • 2 tykke svinekoteletter
  • salt og peber
  • 15 g smør
  • 2 spsk pesto
  • 2 spsk cremefraiche eller kvark
  • Tilbehør: grønsager

  1. Prik kartoflerne med en kødnål og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time eller i en mikro-ovn ca. 10 min. ved fuld effekt.
  2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i smør.
  3. Skru ned for varmen og steg dem yderligere 3-4 min. på hver side.
  4. Anret på varme tallerkner og læg en skefuld pesto på hver.
  5. Servér med bagte kartofler med cremefraiche eller kvark rørt sammen med salt og peber samt varme grønsager, f.eks. gulerodsstave ristet i olivenolie.