Krebinetter i chili-appelsin-lage
Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en chili-appelsin variant.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stege/kogetid: 12-15 min.
- 250-300 g hakket svinekød
- 2 tsk oliven- eller rapsolie
- 2 tsk smør
- salt og friskkværnet
- peber
- 500 g gulerødder (stave på størrelse med pommes frites)
- 2 tsk oliven- eller rapsolie
- ½ frisk rød chili
- 3 appelsiner
- Tilbehør:
- grovboller eller godt brød
- Form 2 krebinetter. Brundem på begge sider i enblanding af smør og oliepå en slip let-pande.
- Steg dem færdige ved middelvarme, ca. 5 min. på hverside, til de er gennemstegte.
- Varm gulerøddernei olivenolie medfinthakket chili, uden atdet tager farve.
- Tilsætsaft af 1 appelsin og ladgulerødderne blive møreunder låg, ca. 5 min.
- Tilsætstykker af de 2 andreappelsiner og smag tilmed salt.
- Servér krebinettermed gulerødder ichili og boller eller brød.