Krebinetter i chili-appelsin-lage

Krebinetter i chili-appelsin-lage

Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en chili-appelsin variant.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stege/kogetid: 12-15 min.
  • 250-300 g hakket svinekød
  • 2 tsk oliven- eller rapsolie
  • 2 tsk smør
  • salt og friskkværnet
  • peber
  • 500 g gulerødder (stave på størrelse med pommes frites)
  • 2 tsk oliven- eller rapsolie
  • ½ frisk rød chili
  • 3 appelsiner
  • Tilbehør:
  • grovboller eller godt brød

  1. Form 2 krebinetter. Brundem på begge sider i enblanding af smør og oliepå en slip let-pande.
  2. Steg dem færdige ved middelvarme, ca. 5 min. på hverside, til de er gennemstegte.
  3. Varm gulerøddernei olivenolie medfinthakket chili, uden atdet tager farve.
  4. Tilsætsaft af 1 appelsin og ladgulerødderne blive møreunder låg, ca. 5 min.
  5. Tilsætstykker af de 2 andreappelsiner og smag tilmed salt.
  6. Servér krebinettermed gulerødder ichili og boller eller brød.