Dildsnaps
I Sverige siger man, at der skal en snaps til hver klo, når der er krebsegilde. Og den hjemmelavede smager selvfølgelig bedst.
Se opskriften her.
Grillede gulerødder med dildsmør
Gulerødder på grill får en dejligt sødmefuld smag. Spis med kryddersmør, og kom resten af smørret i fryseren, så den er klar til næste grillaften.
Se opskriften her.
Krebs med dild og grillede citroner
Ingen krebsegilde uden krebs.
Se opskriften her.
Grøn salat med sennepsvinaigrette
Den grønne salat spiller rollen som det sprøde, grønne supplement til de søde krebs og gulerødder.
Se opskriften her.
Grillet peach melba med shortbread
Peach melba er en klassisk fransk dessert. Her får kombinationen af ferskner, hindbær og vanilje et tvist, så desserten passer til grillaftner i haven.
Se opskriften her.
Svenske knækbrød
Knækbrød passer perfekt til krebsegilde, de er nemme at bage selv, og det kan gøres i god tid i forvejen.
Se opskriften her.
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter