Krebsegilde

Krebsegilde

Invitér på ægte svensk krebsegilde med knækbrød, salat og grillede gulerødder – og en dildsnaps pr. klo.

Dildsnaps

I Sverige siger man, at der skal en snaps til hver klo, når der er krebsegilde. Og den hjemmelavede smager selvfølgelig bedst.

Se opskriften her.


Grillede gulerødder med dildsmør

Gulerødder på grill får en dejligt sødmefuld smag. Spis med kryddersmør, og kom resten af smørret i fryseren, så den er klar til næste grillaften.

Se opskriften her.


Krebs med dild og grillede citroner

Ingen krebsegilde uden krebs.

Se opskriften her.


Grøn salat med sennepsvinaigrette

Den grønne salat spiller rollen som det sprøde, grønne supplement til de søde krebs og gulerødder.

Se opskriften her.


Grillet peach melba med shortbread

Peach melba er en klassisk fransk dessert. Her får kombinationen af ferskner, hindbær og vanilje et tvist, så desserten passer til grillaftner i haven.

Se opskriften her.


Svenske knækbrød

Knækbrød passer perfekt til krebsegilde, de er nemme at bage selv, og det kan gøres i god tid i forvejen.

Se opskriften her.


Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter