Opskrift på kyllingesandwich

Kyllingesandwich

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    529 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    48 %

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 stort æble
  • 1 løg
  • 1-2 tsk karry
  • 1 spsk æbleeddike
  • 2 tsk honning
  • salt, peber
  • 1 spsk hakket persille
  • 4 skiver lufttørret skinke
  • 300 g stegt kyllingefilet
  • 5 store sandwichboller a 125 g
  • 50 g sandwichspread light
  • rucola.

Sådan gør du

  1. Skær æblet i tern og hak løget.
  2. Bring æble, løg, karry, eddike og honning i kog i en gryde og lad det simre 10 minutter, til æblerne er møre og væden fordampet. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
  3. Steg skinken sprød i ovnen under grillen ca. 5 minutter, hold godt øje med den, så den ikke brændes.
  4. Skær kyllingefileterne i tynde skiver.
  5. Flæk brødene og smør dem med sandwichspread. Drys med rucola og læg dem sammen med kylling, æblechutney og sprød skinke.