Kyllingesandwich
Næringsindhold
- Energi pr. person:529 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:23 %
- Kulhydrat:48 %
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 stort æble
- 1 løg
- 1-2 tsk karry
- 1 spsk æbleeddike
- 2 tsk honning
- salt, peber
- 1 spsk hakket persille
- 4 skiver lufttørret skinke
- 300 g stegt kyllingefilet
- 5 store sandwichboller a 125 g
- 50 g sandwichspread light
- rucola.
Sådan gør du
- Skær æblet i tern og hak løget.
- Bring æble, løg, karry, eddike og honning i kog i en gryde og lad det simre 10 minutter, til æblerne er møre og væden fordampet. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
- Steg skinken sprød i ovnen under grillen ca. 5 minutter, hold godt øje med den, så den ikke brændes.
- Skær kyllingefileterne i tynde skiver.
- Flæk brødene og smør dem med sandwichspread. Drys med rucola og læg dem sammen med kylling, æblechutney og sprød skinke.