Kyllingespyd med grøn chili-thaisauce
4
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- 6 grillspyd (kan fås i de fleste supermarkeder)
- ½ bundt frisk koriander
- ½ grøn peberfrugt
- ½ grøn chili
- ½ fed hvidløg
- ½ bundt thai-basilikum
- 2 spsk mandler
- ½ dl olivenolie
- ca. 1/2 dl vand
- salt og peber.
Sådan laver du kyllingespyd
- 1. Lav først den spicy sauce: Blend koriander, grøn peberfrugt, chili,
- hvidløg, thaibasilikum, mandler, olie og vand. Smag til med salt og
- peber.
- 2.Skær kyllingefileten i 6 dele, sæt dem på grill spyd.
- 3. Kom marinade om kyllingespydene,og lad dem marinere i køleskab i
- minimum 30 min.
- 4. Sæt sticksene i en 180 grader varm ovn i ca. 20 min, indtil
- kyllingen er gennemstegt, men uden at vær tør.