Opskrift på kyllingespyd med grøn chili thaisauce

Kyllingespyd med grøn chili-thaisauce

4

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster
  • 6 grillspyd (kan fås i de fleste supermarkeder)
  • ½ bundt frisk koriander
  • ½ grøn peberfrugt
  • ½ grøn chili
  • ½ fed hvidløg
  • ½ bundt thai-basilikum
  • 2 spsk mandler
  • ½ dl olivenolie
  • ca. 1/2 dl vand
  • salt og peber.

Sådan laver du kyllingespyd

  1. 1. Lav først den spicy sauce: Blend koriander, grøn peberfrugt, chili,
  2. hvidløg, thaibasilikum, mandler, olie og vand. Smag til med salt og
  3. peber.
  4. 2.Skær kyllingefileten i 6 dele, sæt dem på grill spyd.
  5. 3. Kom marinade om kyllingespydene,og lad dem marinere i køleskab i
  6. minimum 30 min.
  7. 4. Sæt sticksene i en 180 grader varm ovn i ca. 20 min, indtil
  8. kyllingen er gennemstegt, men uden at vær tør.