Kyllingespyd og blomkålstabouleh

Kyllingespyd og blomkålstabouleh

Kyllingespyd og blomkålstabouleh smager af sommer og grillvejr.

1

Ingredienser

  • 5 g østerssauce
  • 1 tsk citronskal (øko)
  • 1 tsk citronsaft
  • ingefær
  • 1-2 tsk sojasauce
  • 220 g kyllingeinderfilet
  • salt
  • peber
  • grillspyd
  • Blomkålstabouleh:
  • 100 g blomkål
  • 50 g tomat
  • 100 g agurk
  • 1 lille håndfuld
  • spinatblade
  • 5 g olie
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 spsk hakket persille
  • 1 spsk hakket mynte
  • salt
  • peber

Sådan gør du:

  1. Rør en marinade af østerssauce, citronskal, lidt revet ingefær, sojasauce og citronsaft. Krydr med salt og peber. Læg fileterne i marinaden, og lad dem trække på køl i 30 minutter.
  2. Træk fileterne på spyd, og grill dem på alle sider, til de er møre. Skyl og riv blomkålen groft, eller kør den i en minihakker. Skyl og skær tomat og agurk i små tern. Fjern eventuelt kerner. Hak spinatblade fint.
  3. Rør en dressing af olie og citronsaft, og vend med blomkål, tomat, agurk, spinat, persille og mynte. Krydr med salt og peber.
  4. Servér kyllingespyddene med blomkålstabouleh.
  5. Kalorier 360
  6. Protein 50 g ~ 55 %
  7. Kulhydrat 9 g ~ 13 %
  8. Fedt 13 g ~ 32 %
  9. Kostfibre 4 g

Tip:

Servér tzatziki eller hummus som tilbehør

PRØV OGSÅ: Løvstikkehummus