Lammefrikadeller

Lammefrikadeller

Skøn opskrift på påskens dejligste frikadeller. Se her, hvordan du laver lækre lammefrikadeller til påskefrokosten. Mums!

4-6 personer

Total:30 minutter

Arbejdstid:20 minutter

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 500 g hakket lammekød
  • 1 tsk salt
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg (kan udelades)
  • 100 g lyst brød (uden skorpe)
  • 2½ dl mælk eller yoghurt
  • 1 tsk oregano
  • salt og peber
  • smør og olie til stegning

Sådan laver du lækre lammefrikadeller

  1. Rør kødet sammen med salt og tilsæt revet eller finthakket løg og hvidløg.
  2. Udblød brødet i mælk eller yoghurt og ælt det sammen med kødet. Krydr med oregano, peber og evt. salt.
  3. Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min. i alt.
  4. Man kan også brune dem på panden og stege dem færdige i ovnen ca. 8 min. ved 200 grader.