Lammekebab med hvidløgssvampe og mos af nye kartofler
Delikat lam, der også er god på grill.
4
Total:1 time 5 minutter
Ingredienser
- 500 g lammesmåkød
- 2 spsk frisk rosmarin, hakket
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber
- 600 g kartofler
- 2 stilke mynte
- 50 g smør
- 4 stilke persille
- 4 fed hvidløg
- 200 g svampe
- 2 spsk olivenolie.
- Tilbehør: citron.
Sådan laver du lammekebab
- Mariner lammet med rosmarin, 1 spsk olivenolie, salt og peber. Sæt det på fire grillspyd.
- Vask og skrub kartoflerne og kog dem sammen med stilkene fra mynten, indtil kartoflerne er møre.
- Hæld vandet fra og fjern myntestilkene. Hak persillen groft og skær smørret i tern.
- Stamp kartoflerne med et piskeris og rør det godt sammen med persille og smør og smag til med salt og peber.
- Steg hvidløg og svampene hårdt af i olivenolie i ca. 5 minr og grill kødet imens på en varm gril i ca. 5 min.
- Anret kødet med kartofler, svampe og servér med citron.
- Prøv også kalveschnitzel med salsa af melon og kapers