Opskrift på lammekebab med hvidløgssvampe og mos af nye kartofler

Lammekebab med hvidløgssvampe og mos af nye kartofler

Delikat lam, der også er god på grill.

4

Total:1 time 5 minutter

Ingredienser

  • 500 g lammesmåkød
  • 2 spsk frisk rosmarin, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • 600 g kartofler
  • 2 stilke mynte
  • 50 g smør
  • 4 stilke persille
  • 4 fed hvidløg
  • 200 g svampe
  • 2 spsk olivenolie.
  • Tilbehør: citron.

Sådan laver du lammekebab

  1. Mariner lammet med rosmarin, 1 spsk olivenolie, salt og peber. Sæt det på fire grillspyd.
  2. Vask og skrub kartoflerne og kog dem sammen med stilkene fra mynten, indtil kartoflerne er møre.
  3. Hæld vandet fra og fjern myntestilkene. Hak persillen groft og skær smørret i tern.
  4. Stamp kartoflerne med et piskeris og rør det godt sammen med persille og smør og smag til med salt og peber.
  5. Steg hvidløg og svampene hårdt af i olivenolie i ca. 5 minr og grill kødet imens på en varm gril i ca. 5 min.
  6. Anret kødet med kartofler, svampe og servér med citron.
  7. Prøv også kalveschnitzel med salsa af melon og kapers