Lammekoteletter med spidskålsalat
Møre lammekoteletter med knasende, friskt grønt – en genial ret til picnic eller en aften på terrassen.
4
Ingredienser
- 4-8 lammekoteletter
- lidt olivenolie
- lidt citronsaft
- 1 fed finthakket hvidløg
- bladene af 2 kviste rosmarin
- salt og peber
- ½ spidskål
- 1 bundt radiser
- Dressing:
- 2 tsk dijonsennep
- saften af ½ citron
- 2 tsk finthakket kapers
- ½ spsk flydende honning
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 lille håndfuld plukket dild.
- Tilbehør: Kartofler eller brød.
Sådan laver du lammekoteletter med spidskålsalat
- Grill eller steg lammekoteletterne 2-3 min på hver side.
- Snit spidskålen i tynde strimler. Skær toppen af radiserne og skær dem i skiver.
- Dressing: Rør sennep sammen med citronsaft, hakkede kapers, honning og olivenolie.
- Bland spidskål og radiser sammen med sennepsdressingen og krydr med eks-tra salt og peber. Kom plukket dild over.
- Servér lammekoteletter med spidskålssalat og nye kartofler eller brød.