Opskrift på lammekoteletter med spidskålsalat

Lammekoteletter med spidskålsalat

Møre lammekoteletter med knasende, friskt grønt – en genial ret til picnic eller en aften på terrassen.

4

Ingredienser

  • 4-8 lammekoteletter
  • lidt olivenolie
  • lidt citronsaft
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • bladene af 2 kviste rosmarin
  • salt og peber
  • ½ spidskål
  • 1 bundt radiser
  • Dressing:
  • 2 tsk dijonsennep
  • saften af ½ citron
  • 2 tsk finthakket kapers
  • ½ spsk flydende honning
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 lille håndfuld plukket dild.
  • Tilbehør: Kartofler eller brød.

Sådan laver du lammekoteletter med spidskålsalat

  1. Grill eller steg lammekoteletterne 2-3 min på hver side.
  2. Snit spidskålen i tynde strimler. Skær toppen af radiserne og skær dem i skiver.
  3. Dressing: Rør sennep sammen med citronsaft, hakkede kapers, honning og olivenolie.
  4. Bland spidskål og radiser sammen med sennepsdressingen og krydr med eks-tra salt og peber. Kom plukket dild over.
  5. Servér lammekoteletter med spidskålssalat og nye kartofler eller brød.