kylling

Lynstegt øko-kylling & broccoli

Lækker frokost eller aftensmad, du kan nyde med rigtig god samvittighed.

4

Ingredienser

  • 1 spsk kokosolie
  • 1-2 spsk hakket ingefær
  • 2-3 fed finthakkede hvidløg
  • 1-2 udkernede, finthakkede røde chilier
  • 400-500 g økologisk kyllingefilet
  • 1 udkernet, rød peberfrugt i lidt grove stykker
  • 350-400 g broccolibuketter
  • salt, peber
  • ca. ½ dl urtebouillon + 4 spsk oystersauce
  • basilikum, mynte eller koriander
  • TILBEHØR:
  • 1,5 dl quinoa + 1,5 dl vand
  • sojasauce

Sådan gør du:

  1. Varm olien i en stor sauterepande eller wok og svits ingefær, hvidløg og chili heri under omrøring. Kom kyllingekødet i panden og steg det brunt på alle sider. Tilsæt peberfrugt samt broccoli, svits videre i nogle minutter og drys salt og peber på. Rør urtebouillon og oystersauce sammen, hæld blandingen i panden og lad det hele snurre i yderligere nogle minutter, før retten drysses med krydderurter og serveres med kogt quinoa.
  2. Energi pr. person: 355 kcal, fedt 30%, protein 35%, kulhydrat 35%