Lynstegt øko-kylling & broccoli
Lækker frokost eller aftensmad, du kan nyde med rigtig god samvittighed.
4
Ingredienser
- 1 spsk kokosolie
- 1-2 spsk hakket ingefær
- 2-3 fed finthakkede hvidløg
- 1-2 udkernede, finthakkede røde chilier
- 400-500 g økologisk kyllingefilet
- 1 udkernet, rød peberfrugt i lidt grove stykker
- 350-400 g broccolibuketter
- salt, peber
- ca. ½ dl urtebouillon + 4 spsk oystersauce
- basilikum, mynte eller koriander
- TILBEHØR:
- 1,5 dl quinoa + 1,5 dl vand
- sojasauce
Sådan gør du:
- Varm olien i en stor sauterepande eller wok og svits ingefær, hvidløg og chili heri under omrøring. Kom kyllingekødet i panden og steg det brunt på alle sider. Tilsæt peberfrugt samt broccoli, svits videre i nogle minutter og drys salt og peber på. Rør urtebouillon og oystersauce sammen, hæld blandingen i panden og lad det hele snurre i yderligere nogle minutter, før retten drysses med krydderurter og serveres med kogt quinoa.
- Energi pr. person: 355 kcal, fedt 30%, protein 35%, kulhydrat 35%